Classes Dansa del Ventre · Blanes

Classes Dansa del Ventre a BlanesEn Farmasalut Blanes realitzem classes clases de dansa del ventre

La dansa del ventre permet connectar amb el propi cos i desenvolupar les possibilitats expressives de la persona. En el cas de la dona, aquesta dansa li acosta a prendre consciència de la seva feminitat i força, i mitjançant moviments específics de la regió pèlvica, abdominals i la respiració, s'estimulen els òrgans interns.

Ajuda a disminuir els còlics menstruals, afavoreix l'elasticitat del teixit abdominal i com a l'origen, suposa una preparació per a la fertilitat, amb el treball dels músculs pèlvics i de l'abdomen. Aquesta dansa potencia el treball de tot el cos; a través del subtil equilibri entre tensió- relaxació s'enforteix la musculatura i es modela la figura sense esforços bruscs, per la qual cosa està indicada per a qualsevol persona, sigui el que sigui la seva edat i condicions físiques.

Tampoc es requereix una estructura corporal determinada (com pot ocórrer en altres danses com la clàssica).

Aporta una gran mobilitat articular a les zones lumbar, cervical i cintura, evitant la rigidesa de les articulacions. També afavoreix la flexibilitat i la coordinació, i contribueix a aconseguir una postura correcta, i una adequada col·locació de l'esquena.

A més, funciona també com una teràpia mental, ja que en entrar en contacte amb el cos, a partir de les manifestacions d'expressió corporal, es produeix un desbloquejo psicològic, que contribueix a despertar l'amor propi.

És per això que la seva pràctica regular ajuda amb el temps a vèncer inhibicions i a acceptar el nostre cos tal com és.

A diferència d'altres exercicis, com els aeròbics, on tota l'energia invertida es projecta cap a l'exterior, amb la finalitat d'aconseguir una bona imatge personal, en aquesta dansa es treballa des de l'interior, de manera que la bellesa física neix no com una fi, sinó com una conseqüència.

 

Consulta en Farmasalut Blanes la disponibilitat de places.