Mesoterapia

Mesoterapia-barcelona-samper7787308.jpgLa mesoterapia és una metodologia terapèutica que consisteix en l'aplicació de diferents fàrmacs per mitjà de múltiples injeccions intradérmicas o subcutànies a dosis petites aplicades a la zona més propera a tractar. Etimològicament, la paraula mesoterapia significa teràpia del mesodermo. És un tractament efectiu, ràpid i no té efectes perjudicials si és realitzat per un professional mèdic.

Les mescles medicamentosas que s'injecten porten una substància base, que serveix de vehicle i va a estimular l'absorció del principi actiu per les membranes cel·lulars del teixit malalt. El principi actiu del medicament injectat va a dependre del tipus de patologia que es tracti i, en ser injectat, la seva acció és més direta que si és subministrat per una altra via com per exemple, la tòpica. 

Entre les aplicacions de mesoterapia tenim: 

Aplicació de corticoides en patologies com tromboflebitis superficial perinflamatoria, lidocaína amb piroxicam en ulceres varicosas amb dolor, pentoxifilina per estimular la cicatrització d'úlceres, thiomucase en casos de celulitis crònica, com veiem la mesoterapia té indicacions terapèutiques no només estètiques, no només s'utilitza per tractar la celulitis. 

El tractament anticelulítico per mitjà de la mesoterapia és un dels més utilitzats, ja que dóna molt bons resultats, és ràpid i durador, i va a produir una reducció de l'excés de volum corporal, millorant l'aspecte cutani de la zona tractada.

La mesoterapia també està indicada en trastorns circulatoris, dolors crònics, artrosis, artritis, reuma, etc… 

No se conocen complicaciones de la utilización de mesoterapia, siempre que sea bajo supervisión médica. 

Les aplicacions mesoterápicas van a ser de ràpida acció, efecte perllongat, indolor, resultats gairebé immediats, la mitjana d'aplicacions són 10 sessions per completar un tractament, però això dependrà de la patologia a tractar i de la seva evolució. 

La tècnica d'aplicació es realitza col·locant al pacient en una llitera i injectant diverses dosis intradérmicas que seran indolores i la quantitat de les quals i localització dependran de la patologia a tractar. 

Hem de recordar que les aplicacions mesoterápicas han de ser sota indicació mèdica i ser aplicades en aquest cas per metges especials.

 

MESOLIFTING

S'injecten les solucions en petites pápulas dèrmiques. S'empren medicaments amb efecte antienvejecimiento.

 

MESOBOTOX

S'injecta la solució al llarg de la línia de l'arruga. Es produeix una difusió una disfusión cap a les miofibrillas situades sota el teixit cel·lular subcutani aconseguint un efecte de relaxació muscular i una cara amb aparença serena.

Els seus efectes comencen anotar-se als tres dies i han de repetir-se als tres mesos i després als sis mesos.

 

MESOTERAPIA CON ÀCID HIALURÒNIC

L'àcid hialurònic destaca pel seu poder d'hidratació, el seu estímul en els fibroblastos per a la síntesi de fibres de col·làgen i elastina, i per la seva acció antioxidant. Es pot emprar solament tant preventiva com reestructurante, així com associat a altres tractaments.

 

Programa preventiu: (majors de 35 anys, abans d'exposicions al sol, UVA o tractaments físics o químics) 

Dues primeres sessions distanciades 4 setmanes 

Manteniment cada tres mesos

Programa restaurador: (després d'exposicions perllongades al sol, després de peelings, després de sessions fotorejuvenecimiento) 

Tres primeres sessions distanciades tres setmanes

Manteniment cada dos mesos

 

MESOTERAPIA FACIAL AMB VITAMINES I PREPARATS HOMEOPÀTICS

Per combatre la flacidez i augmentar la turgència de la pell

 

MESOTERAPIA CORPORAL

La mesoterapia és una concepció terapèutica simple que aproxima el medicament al lloc de la patologia mitjançant dosi intradérmicas mínimes i regionals.

 

PROCEDIMIENT

El medicament és capaç d'arribar fins a l'òrgan afectat de localització més profunda, si la infiltració es realitza en la dermis propera. Això fa que dosis mínimes de substància siguin suficients per exercir la seva acció. Els èxits terapèutics continus fan que siguin cada dia més nombrosos al món els metges que adopten aquesta tècnica que serveix per al tractament de nombroses patologies.

 

ADIPOSIDAD LOCALITZADA I CELULITIS

És a dir que mitjançant la mesoterapia aconseguim empeltar directament en el teixit celulítico les dosi adequada de medicaments, evitant que es produeixi la seva dilució en els teixits no afectats pel procés en si.

Amb aquesta tècnica és possible combatre la celulitis per mitjà d'un gran arsenal de substàncies medicamentosas destinades a actuar sobre cadascuna de les causes del procés, injectades directament en la intimitat del teixit alterat.

S'apliquen medicaments amb acció lipolitica (dissol els greixos), vasodilatadores (milloren la circulació) i eutròfics (restauradores de teixits)

 

DURADA DEL TRACTAMENT

Són necessàries diverses sessions (1 a 2 per setmana) fins a completar l'efecte desitjat.

LLa mesoterapia és un bon tractament per la celulitis difusa. S'obté una neta millorança de la qualitat de la pell (“pell de taronja”), una disminució important del volum tissular, i una desaparició gairebé completa de la pesadez i inflor de les cames.

Els resultats són, no obstant això, parcials; d'aquí la necessària i aconsellable associació amb altres tractaments. I no són mai definitius, havent de programar sempre un manteniment.