Augment de Pòmuls

Els pòmuls representen l'àrea més important del perfil oblic de la cara, perfil que habitualment presentem en la comunicació amb uns altres. La falta de prominència a aquest nivell dóna un aspecte malaltís i plànol a les faccions. Els artistes amb freqüència tracten de compensar un pòmul poc prominent mitjançant sobreado de la galta.

 

QUIN TIPUS DE MATERIAL S'UTILITZA?

Actualment s'utilitzen els materials reabsorbibles, fonamentalment composts per àcid hialurònic.

 

IMPLANTS REABSORBIBLES

Això, com el seu nom indica, es reaborben i per tant són farcits injectables temporals, tenint una durada limitada que oscil·la, depenent del producte, zona a tractar, etc...entre els 6 i 12 mesos, encara que els de última generació poden durar fins a 2 anys. Els més utilitzats són els que contenen ÀCID HIALURÒNIC.

 

Què és l'àcid hialurònic?

Aquest àcid és un polisacàrid que conté un 99% d'aigua, que està present en la pell i que juga un important paper en la formació del col·làgen i en l'organització de la matriu extracel·lular. L'implant s'integra dins dels teixits d'una forma natural, deixant passar l'oxigen i losn utrientes a través de la pell, la qual cosa permet mantenir una adequada hidratació de la pell i una turgència característiques de la joventut.

 

UN ALTRE TIPUS DE TECNICA/strong>

Algun cirurgià plàstic recorre a la inserció de pròtesi de silicona o altres implants prefabricats però aquests poden desplaçar-se i són de tacte dur. També s'ha recorregut al transplante de teixits orgànics del propi pacient (fonamentalment grassa), però això exigeix la seva extracció addicional i de vegades es redueix posteriorment com en el cas de teixit gras, requieriendo.

 

EN QUÈ CONSISTEIXEN AQUESTS PROCEDIMENTS?

El tractament es realitza en la consulta del metge ja que no és necessari la intervenció quirúrgica.

Les injeccions es realitzen en menys de vint minuts. Aquestes injeccions són relativament indolores si bé preferim usar anestèsia local. El producte és injectat amb unes agulles petites en la part superior de la galta.

La pacient pot remprender l'activitat quotidiana gairebé a l'instant.

 

QUÈ PUC ESPERAR DESPRÉS DEL TRACTAMENT?

Vostè podrà reprendre les seves activitats normals després del tractament.

Es realitza mitjançant anestèsia local i la molèstia que tindrà serà mínima. L'àrea tractada estarà amb una lleugera inflor que sol durar unes hores, en aquest període és aconsellable l'aplicació de comprimides fredes per disminuir aquesta inflamació.

El procediment és relativament senzill, el metge procedirà a augmentar la zona del pòmul mitjançant la injecció d'acidifico hialurónico perquè pugui gaudir de la seva nova imatge. La introducció del material es realitza mitjançant una sola injecció a la zona zigomàtica pel que el tractament es pot realitzar en la consulta sense necessitat de passar per un quiròfan, poseriormente modelar-nos el material adaptant-se perfectament al vorell ossi, després de mitja hora la seva forma ja no s'alterarà i romandrà indefinidament.

Si vostè ha estat preguntant-se com tenir uns pòmuls atractius sense necessitat de cirurgia i amb total seguretat aquest tractament podria ser la resposta.