Eliminació d'Estries

És el moment de dir adéu a aquestes estries que han aparegut en els malucs, glutis o cuixes.

Mitjançant el tractament setmanal de Stryderm nosaltres li oferim la solució.

 

QUÈ SÓN LES ESTRIES CUTÀNIES?

Normalment la capacitat d'estirament de la pell ve determinada per les fibres de col·làgen que estan situades en la dermis.

Quan la tensió cutània és més ràpida que la seva capacitat d'estirament, situació que es dóna en l'embaràs, en els canvis bruscs de pes, etc, es pot trencar les fibres de col·làgen dèrmiques o separar-se excessivament uneixis d'unes altres i originar l'aparició d'estries cutànies, que són veritables cicatrius i que s'estenen profundament en el greix subcutani.

 

QUÈ ÉS EL TRACTAMENT STRYDERM®?

Consisteix a aplicar un producte sobre l'àrea afectada per produir una renovació cel·lular controlada, els canvis en les fibres de col·làgen que ocorren després ajudaran a reparar i millorar l'aspecte d'aquestes cicatrius.

Durant la consulta el seu metge li dirà el tipus de millorança que vostè podrà aconseguir i que dependrà de la qualitat de la seva pell, de la localització i característiques de les estaries i de la zona a tractar. Com en qualsevol tipus de peeling no ha d'oblidar esmentar qualsevol història d'infecció viral, sensibilitat al sol, qualsevol tipus de malaltia de la pell que pateixi així com tractaments previs sobre la zona. Strydem està contraindicado en l'embaràs.

 

QUINS SÓN ELS BENEFICIS DEL TRACTAMENT STRYDERM?

El tractament Stryderm pot millorar de forma eficaç les cicatrius denominades “estries cutànies” originades pel trencament intern de fibres de col·làgen.

 

COM ES REALITZA EL TRACTAMENT?

El tractament Stryderm pot realitzar-se en el pit, abdomen, malucs, glutis i a qualsevol zona amb estaries cutànies superficials.

Vostè mateixa podrà realitzar el tractament còmodament a la seva casa.

El seu metge supervisarà els resultats i l'evolució setmanalment ja que el tractament sol durar fins als 3 mesos, encara que és molt variable.

De vegades, apareix durant l'aplicació una sensació de calor que pot durar entre uns deu minuts o més, seguit d'una sensació d'irritació.

Recordi seguir totes les instruccions que li indiqui el seu metge durant del tractament.

 

COM PUC SABER SI JO SÓC UNA CANDIDATA PER STRYDERM?

Si li agradarés saber més sobre Stryderm com a opció dermocosmética i saber si vostè és una candidata al mateix, concretarem una cita per informar-li.

 

QUÈ PUC ESPERAR DURANT EL TRACTAMENT?

Les reaccions al tractament Stryderm són similars als d'un peeling químic superficial. Pot oscil·lar des d'una reacció lleugera que normalment origina un petit enrogiment, fins a irritació local. En cas de presentar-se aquest últim ha de consultar al seu metge. Els controls es realitzaran setmanalment.

Durant aquest període és important dur a terme una bona higiene corporal amb sabó neutre o lleugerament àcid. És d'esperar una lleugera dessecació i descamació cutània pel que s'aconsella aplicar tots els dies cremes hidratantes per mantenir la pell humida.

És essencial que durant el tractament vostè eviti exposar-se al sol o a sessions UVA. Les zones d'inflamació són molt sensibles i susceptibles de lesió solar.

A poc a poc les estries cutànies aniran desapareixent gradualment i substituïdes per una nova capa cel·lular. És possible que no arribin a desaparèixer per complet i això depèn de la profunditat inicial que puguin aconseguir aquestes estries, el tractament té per tant, un límit. El seu metge li orientarà sobre aquest aspecte.

 

QUINS SÓN ELS BENEFICIS DEL TRACTAMENT STRYDERM?

El tractament Stryderm pot millorar de forma eficaç les cicatrius denominades “estaries cutànies” originades pel trencament intern de fibres col·làgen.

 

COM ES REALITZA EL TRACTAMENT?

El tractament Stryderm pot realitzar-se en abdomen, malucs, glutis i a qualsevol zona amb estaries cutànies superficials. El seu metge supervisarà els resultats i l'evolució. El tractament sol durar fins als 3 mesos, encara que és molt variable.

 

COM PUC SABER SI SÓC UNA CANDIDATA PER STRYDERM?

Si volgués saber més sobre Stryderm com a opció dermocosmética i saber si vostè és una candidata al mateix, concretarem una cita per informar-li.