Tractament de l'Acne

PEELINGS ANTI-ACNE PER REGULAR LA SECRECIÓ SEBÁCEA

Els peelings que li oferim tenen una acció seborreguladora, comedolítica, antisèptica, bacteriostática i fungicida que permeten que en tan sols 2-4 sessions puguem obtenir uns resultats bons i ràpids.

Durant la consulta el seu metge li dirà el tipus de millorança que vostè podrà aconseguir. És necessari prendre una història mèdica completa i examinar el tipus de pell i pigmentació que vostè té per determinar si és vostè un bon candidat a realitzar un peeling antiacneico. No oblidi esmentar qualsevol història d'infecció viral, sensibilitat al sol, o tractament cutani previ, tals com dermabrasión o tractament amb Roacután en els últims sis mesos.

 

QUINS PROBLEMES PODEN MILLORAR AMB EL PEELING ANTIACNÉ?

Pot millorar de forma eficaç una gran varietat de problemes cutanis, incloent acne inflamatorio, discronomías, léntigos senils, fotoenvelliment facial, etc.

 

COM ES REALITZA EL TRACTAMENT?

La majoria dels peelings anti-acne es realitzen de forma ambulatoria en la consulta del metge. Les pacients van a experimentar durant el peeling una sensació de calor i de coïssor que pot durar entre uns deu segons o més, seguit d'una sensació de picazón. No és necessari anestèsia per a aquests procediments. 

Recordi seguir totes les instruccions que li indiqui el seu metge després del tractament.

 

HAIG DE PREPARAR LA PELL ABANS DEL TRACTAMENT?

Dues setmanes abans podem preparar la pell mitjançant productes tòpics amb AHA ja que permeten una major penetració del peeling anti-acne. El seu metge li informarà sobre aquest tema.

 

QUÈ HA D'ESPERAR DESPRÉS DEL TRACTAMENT?

El peeling anti-acne normalment origina un mínim enrogiment i la formació d'una màscara blanca que desapareix al cap d'uns minuts. En els dies posteriors es produirà una mica de descamació que es tolera molt bé i que no impedeix una vida totalment normal. Durant aquest període és important dur a terme una bona higiene i hidratació facial.

Pot començar a aplicar-se cosmètics al voltant de la segona setmana.

Després del peeling la pell estarà més tirant, més tersa, més juvenil i més llisa.

 

ÉS SEGUR EL TRACTAMENT?

No existeix risc de cremada durant el tractament perquè el vehicle s'evapora ràpidament i no hi ha penetració dels agents actius.

No obstant això, és important que després de cada peeling vostè eviti exponserse al sol. La nova pell és molt sensible i susceptible de lesió solar. Deu sempre aplicar-se un protector solar enfront de rajos UV-A i UV-B amb un factor de protecció elevat, vint minuts abans de sortir de casa.

Tot el tractament després del peeling li serà indicat pel seu metge per assegurar-se que la curació és l'adequada.