Augment de Llavis

labios-barcelona4334619.jpgSi vostè mai ha pogut gaudir d'uns llavis atractius o si els efectes de l'envelliment li han portat a una disminució del seu llavi, ara li oferim la solució.

És indubtable que la imatge d'uns llavis carnosos i prominents millora i rejoveneix la imatge que tenim de nosaltres mateixos, així com reforça la sensualitat de l'àrea facial.

 

¿QUÈ PUC ESPERAR DESPRÉS DEL TRACTAMENT D'AUGMENT DE LLAVIS?

Vostè podrà reprendre les seves activitats normals després del tractament.

Es realitza mitjançant anestèsia local i la molèstia que tindrà serà mínima. L'àrea tractada estarà amb una lleugera inflor que sol durar unes hores, en aquest període és aconsellable l'aplicació de comprimides fredes per disminuir aquesta inflamació.

 

QUIN TIPUS DE MATERIAL S'UTILITZA?

Actualment s'utilitzen els materials reabsorbibles, fonamentalment composts per àcid hialurònico.

 

IMPLANTS REABSORBIBLES

Aquests, com el seu nom indica, es reabsorben i per tant són farcits injectables temporals, tenint una durada limitada que oscil·la, depenent del producte, zona a tractar, etc...entre els 6 i 12 mesos, encara que els de última generació poden durar fins a 2 anys. Els més utilitzats són els que contenen ÀCID HIALURÒNIC.

 

Què és l'àcid hialurònic?. Aquest àcid és un polisacàrid que conté un 99% d'aigua, que està present en la pell i que juga un important paper en la formació del col·làgen i en l'organització de la matriu extracel·lular. L'implant s'integra dins dels teixits d'una forma natural, deixant passar l'oxigen i els nutrients a través de la pell, la qual cosa permet mantenir una adequada hidratació de la pell i una turgència característiques de la joventut.

  

¿EN QUÉ CONSISTEN ESTOS PROCEDIMIENTOS?

El tratamiento se realiza en la consulta del médico ya que no es necesario la intervención quirúrgica. Las inyecciones se realizan en menos de veinte minutos. Esta inyecciones son relativamente indolores si bien preferimos usar anestesia local. El producto es inyectado con unas agujas pequeñas debajo del bermellón en ambos labios o en la unión cutáneornucosa del labio superior según el resultado a desear.

La paciente puede remprender la actividad cotidiana casi al instante.

 

¿CÓMO PUEDO SABER SI YO SOY UNA CANDIDATA PARA AUMENTAR LOS LABIOS?

Si quisiera saber más sobre el aumento del labio como opción dermocosmética y saber si usted es una candidata al mismo, concretaremos una cita para informarle.