Hiperhidrosis. Sudoració Mans

La hiperhidrosis o excés de suor, es pot mitigar mitjançant l'aplicació de la toxina botulínica. Aquesta toxina bloqueja els missatges procedents dels nervis parasimpáticos que ordenen a les glàndules sudoríparas produir suor. Amb això s'aconsegueix la normalització de la suor axil·lar, palmar i plantar amb gran eficàcia i durada.

 

És el millor tractament que existeix per a la correcció de la "desesperante sudoració excessiva", i retorna la confiança i tranquil·litat que suposa controlar situacions incòmodes fins al seu tractament corrector. Habitualment, es repeteix cada any la intervenció, que dura 20 minuts i permet al pacient "viure sense suor".

 

QUÈ ÉS I COM FUNCIONA LA TOXINA?

Azzalure® o Vistabel® ccorrespon al nom comercial de la toxina botulínica tipus Al fet que es presenta en forma de vial injectable liofilizado.

El Azzalure o Vistabel actua bloquejant els neurotransmisores procedents dels nervis parasimpáticos que ordenen a les glàndules sudorípares produir suor.

 

 

COM ES FA EL TRACTAMENT?

La denervación cosmètica amb Azzalure® o Vistabel® és un procediment senzill. Utilitzant unes agulles molt petites, s'injecta una quantitat molt petita de toxina en zones molt precises dels palmells de mans i/o aixelles. El dolor associat amb aquestes injeccions és mínim en ser l'agulla d'un diàmetre molt fi. No es requereix anestèsia local. Vostè pugues de forma immediata remprender les tasques i activitats normals.

 

HI HA CASOS EN ELS QUALS NO ES PODEN UTILITZAR?

El seu metge li advertirà sobre algunes de les contraindicacions que té la tècnica. Aquesta contraindicado si existeix: Al·lèrgia a un dels components. Quan existeixen trastorns generalitzats de l'activitat muscular. Tractament concomitant amb antibiòtics aminoglucósidos o espectinormicina. Si hi ha inflamació (per exemple cirurgies recents) o infecció en el punt d'injecció. En embarassades i lactància també està contraindicado.

 

QUINS AVANTATGES TÉ?

És un procediment senzill i segur que no requereix anestèsia. El tractament és ràpid en uns 20 minuts aproximadament es poden realitzar la injecció en ambdues mans. Vostè pugues, de forma immediata, remprender les tasques i activitats normals.

 

COM PUC SABER SI JO SÓC UNA CANDIDATA PER AZZALURE® o VISTABEL®?

Si li agradés saber més sobre la toxina botulínica com a opció dermocosmética i saber si vostè és una candidata al mateix, concretarem una cita per informar-li.