Radiofreqüència Facial

Es tracta d'una tècnica no invasiva, sense període de recuperació i que no deixa senyals, per la qual cosa produeix un canvi en la tersura de la pell amb absoluta naturalitat

 

El sistema consisteix en l'aplicació d'energia de radiofreqüència sobre la pell, amb el que s'aconsegueix estimular el col·làgen de forma gradual i d'aquesta manera reafirmar la superfície cutània.

 

El gran avantatge és que el tractament no dura més que una hora, no és dolorós i no deixa senyals, per la qual cosa no necessita recuperació. Aquest lifting tèrmic redueix i retarda els signes d'envelliment de la pell proporcionant un aspecte més jove, al mateix temps que és molt efectiu per eliminar les cicatrius de l'acne.

 

“En l'actualitat, es tendeix a una cirurgia plàstica menys agressiva, que provoqui menys traumatismes amb la mateixa agressió al cos, i que possibiliti una recuperació més ràpida. La idea és que la cirurgia no deixi marques de cirurgia, que el pacient es trobi millor però que ningú noti que s'ha operat. Busquem la naturalitat” afegeix el doctor Alberto Samper.

 

Quant a les últimes tecnologies en estètica afegeix “hem de destacar l'avanç de la radiofreqüència pel rejuvenecimiento facial i corporal. Aquest sistema és el futur per a les persones que no es vulguin sotmetre a una cirurgia”.

 

QUÈ ÉS I COM FUNCIONA?

És un avançat sistema que proporciona un estirament de la pell, tibant-la, mitjançant un especial dispositiu de radiofreqüència que és aplicat a manera de “tocs” sense incisions, sense dolor i sense postoperatorio.

Amb el temps aquesta estimulació fisiològica produeix nou col·làgen que contribueix a tibar la pell i aconseguir un aspecte més jove.

 

QUÈ ÉS EL COL·LÀGEN?

El col·làgen és la molècula bàsica que suporta l'estructura de la pell. Amb el pas del temps, aquest s'esgota o es deteriora pels efectes del sol o d'altres factors mediambientals. Els seus resultats són els signes visibles d'envelliment com la flacidez i les arrugues.

 

QUANT TEMPS DURA EL PROCEDIMENT?

La grandària de la zona a tractar marcarà la durada del tractament; des d'o ens 20 minutos fins a una mica més d'una hora. No obstant això, previ al tractament serà necessari una mica més de temps per a la preparació de la pell.

 

QUÈ SE SENT DURANT EL TRACTAMENT?

Amb cada aplicació sobre la pell de la radiofreqüència, la pacient experimenta una breu sensació de calor, mentre el col·làgen de les capes més profundes es tiba.

 

QUANTS TRACTAMENTS SERAN NECESSARIS?

El criteri mèdic és el determinant del nombre de tractaments i la freqüència d'aplicació necessaris per aconseguir els millors resultats per a la pell de cada pacient.

 

QUAN S'OBSERVEN ELS RESULTATS?

Normalment es comença a notar una sensació de tensió en la pell a partir de la 6ª sessió de tractament.

 

SENSE POSTOPERATORIO

Els pacients poden realitzar una vida normal immediatament després del tractament. Alguns experimenten un lleu enrogiment, però sol desaparèixer en poc temps. No és necessari cap cura especial després del tractament, encara que es recomana utilitzar una crema hidratante suau i un filtre solar si hi ha exposició, com a part d'una bona cura de la pell.