Depilació Quàntum (Làser IPL)

Liposucción-lipoescultura-barcelona5589Per a molts homes i dones, el pèl no desitjat pot ser un malson.

Fins ara, les úniques opcions per eliminar el borrissol no desitjat eren les cremes, les fulles, les ceres o les doloroses agulles d'electròlisis.

La Llum Premuda Intensa o IPL, ha vingut a revolucionar la bellesa corporal de tal forma que ara, tant homes com a dones, estan satisfets amb els resultats quant a depilació definitiva es refereix.

 

QUÈ ÉS LA LLUM PULSADA?

El procés IPL empra una llum premuda intensa per aconseguir la depilació del borrissol no desitjat, posant fi a la rutina de l'afaitat o la cera.

Els tractaments amb IPL transformen la seva pell fent-la més sedosa i llisa.

Aquesta tecnologia supera a les antigues tècniques doloroses empleades en depilació. Pot emprar-se en el tractament de zones àmplies com l'esquena, els mulsos, els braços, les cames i la cara i, el millor de tot és que es tracta d'un mètode segur, ràpid, suau i efectiu per a la depilació progressiva.

 

QUINS SÓN ELS BENEFICIS DE LA DEPILACIÓ IPL?

Poden ser tractades grans zones al mateix temps.

Actua amb igual eficàcia en pells clares i en pells fosques.

Hi ha menys probabilitats de produir canvis pigmentarios.

Menys dolor i incomoditat en comparació d'altres tècniques depilatorias.

IPL és efectiva en gairebé qualsevol àrea corporal on es desitgi una pell llisa, amb aspecte juvenil i lliure de borrissol.

 

QUANTS TRACTAMENTS SERAN NECESSARIS?

El nombre de tractaments necessaris per obtenir beneficis òptims a llarg termini depèn de l'àrea tractada de la densitat del borrissol i del cicle de creixement del mateix.

El borrissol creix per cicles que estan regulats per múltiples factors d'influència. L'edat, la raça, el pes, les hormones, la dieta, medicament i metabolisme, entre uns altres, juguen un paper important en la localització del borrissol, grosos i resistència.

IPL retarda la capacitat de creixement dels fol·licles i el cicle del creixement al mateix temps. De vegades, alguns fol·licles pilosos poden començar a créixer després del tractament, per la qual cosa es poden requerir diverses sessions (de 4 a 8) per aconseguir resultats òptims.

 

QUÈ DIFERENCIA LA IPL DE LA ELECTROLISIS I EL LÀSER?

La electrolisis o depilació elèctrica, és un procés molt més lent. Amb la electrolisis s'insereix una agulla en cadascun dels fol·licles pilosos, un només de cada vegada. Una vegada introduïda l'agulla, una descàrrega elèctrica crema el fol·licle per retardar el seu creixement.

 

IPL només usa energia de llum intensa premuda. És pràcticament indolora i, a diferència dels làsers depilatorios, es poden actuar eficaçment en pells pigmentadas sense produir canvis en la coloració. La depilació IPL pot eliminar de forma segura i eficaç pèl de tots els colors: ros, pèl-roig, bru, negre i fins i tot canós.

 

Amb el procés IPL podem tractar borrissol de zones altament sensibles com són els llavis o les mames.

 

El tractament pot durar d'uns pocs minuts a una hora depenent de l'àrea tractada.

 

Els tractaments IPL són indolors i efectius.

 

Seguiment del tractament.

 

Després del tractament pot tornar a l'activitat familiar i professional normal de forma immediata. Pot ser recomanable l'ús d'algun cosmètic específicament formulat per a la cura de la pell lampiña.

 

Sempre recomanem la utilització de la Pantalla Total Hidratante a les zones tractades exposades al sol.

 

Si Vostè creu que pot beneficiar-se de la depilació IPL, no dubti a contactar-nos.