Eliminar l'Acne Ellipse

Podem obtenir un cutis més radiant sense l'ús d'antibiòtics

L'acne apareix quan el sèu no pot deixar la pell perquè el fol·licle piloso està bloquejat. Això pot donar com resultat el creixement de bacteris sota la superfície de la pell. Pot aparèixer una inflamació i el trencament d'una àrea inflamada pot portar a cicatrius.

El tractament de Ellipse, seguit d'una prescripció mèdica, ha estat clinícamente provat per accelerar el procés de curació de l'acne..

 

Com funciona el tractament d'I²PL de Ellipse?

El tractament de Ellipse dirigeix polsos de llum a l'epidermis. La llum és absorbida per l'hemoglobina en els gots sanguinis que alimenten les glàndules sebáceas.

L'hemoglobina converteix l'energia de la llum en calor, la qual cosa danya les parets dels gots que irriguen sang a les glàndules. Aquesta tècnica es coneix amb el nom de "Fototermólisis Selectiva"

La llum visible producïda pel sistema Ellipse I²PL està acuradament controlada per emetre la correcta durada del pols i les correctes longituds de ona per reduir l'acne sense danyar teixit circumdant.

 

Com es desenvolupa l'acne?

Un pèl normal i la glàndula sebácea poden arribar a bloquejar-se parcialment . El bacteri de l'acne viu en el sèu i produeix àcids grassos. El cos respon bloquejant la sortida de les glàndules a la pell . De vegades, la mescla de la proteïna del pèl, l'oli i els àcids grassos danyen les parets del fol·licle i causen inflamació.

El tractament I²PL de Ellipse funciona reduint la irrigació de sang a la glàndula sebácea, la qual redueix la producció de sebo.