Eliminació Taques Ellipse

Elimini molts tipus de lesions vasculars tals com telangiectasias, angiomes i taques de vi de Porto.

Un gran nombre d'homes i dones de tot el món sofreixen trastorns en els gots sanguinis (lesions vasculars). Aquestes poden ser de diversos tipus, des de petites telangiectasias (de vegades cridades aranyes vasculars o venes trencades) fins a grans taques de Vi de Porto.

Algunes lesions estan presents des del naixement, mentre que unes altres es desenvolupen amb l'edat, o com a resultat de danys mediambientals (com l'exposició al sol). Sense importar la grandària de la lesió, poden causar traumes psicològics tan forts que els pacients demanen ajuda professional per eliminar-la. Históricament han estat dissimulades amb maquillatge, mentre que la cirurgía ha estat limitada als grans gots de les cames. La escleroterapia també ha estat utilitzada reeixidament per tractar lesions vasculars en les cames.

Ellipse ofereix un tractament clínicament provat, segur i efectiu per eliminar moltes lesions vasculars, tant en si mateix o com a continuació al tractament de escleroterapia.

 

Com funciona el tractament d'I²PL de Ellipse?

El tractament d'I²PL de Ellipse dirigeix controlats polsos de llum a la superfície de la pell. La llum és absorbida per una de les substàncies químiques naturals del propi cos: hemoglobina en la sang.

L'hemoglobina converteix l'energia de la llum en calor. Aquesta calor és dirigida a la paret dels gots sanguinis, els quals són danyats i eliminats permanentment pel mecanisme de defensa del propi cos. El mètode de convertir la llum en calor i utilitzar-ho per destruir l'objectiu sense danyar teixit circumdant es coneix amb el nom de Fototermólisis Selectiva.

Els sistemes Ellipse I²PL produeixen llum visible acuradament controlada per emetre la durada de pols adequada i la correcta quantitat d'energia per destruir el got. Els millors resultats s'obtenen en pells de tonalitat clara a mitjana.