Fotorejuveneciment Ellipse

Elimini taques d'envelliment, telangiectasias, rojeces difuses i pigmentació desigual de cara i cos.

Les lesions pigmentarias benignes poden ser genètiques a l'origen o poden ser causades per danys físics com a cremades solars o ferides, així com per un efecte natural de l'edat. Les lesions poden variar de grandària i de color. És molt important assegurar-se que la lesió no és maligna abans d'eliminar-la.

 

Clínicament provat, segur i efectiu

Ellipse ofereix un tractament de fotorrejuvenecimiento (provat clínicament), el qual cobreix els aspectes vasculars i pigmentarios.

 

Com funciona el tractament d'I²PLde Ellipse?

El tractament d'I²PL de Ellipse dirigeix controlats polsos de llum a la superfície de la pell. La llum és absorbida per dues de les substàncies químiques naturals del propi cos: melanina a les zones pigmentadas i hemoglobina en la sang.

Tots dos pigments converteixen l'energia de la llum en calor. Aquesta calor s'usa per destruir les parts de les cèl·lules en les quals es troba la melanina i per danyar les parets dels gots que aporten sang a les zones en les quals es veu la lesió vascular. Aquesta tècnica es coneix amb el nom de "Fototermólisis Selectiva".

Els sistemes Ellipse I²PL produeixen llum visible acuradament controlada per emetre la durada de pols adequada i la correcta quantitat d'energia. I així aconseguir destruir l'objectiu a tractar sense danyar teixit circumdant.

El tractament de fotorrejuvenecimiento de Ellipse I²PL tractarà, addicionalment, telangiectasias més grans (gots visibles individualment).

El tractament de fotorrejuvenecimiento és ràpid i senzill i no interfereix en la seva rutina diària. Repara el dany per l'exposició al sol en cara, coll, escot i mans.