Depilació Ellipse

Un excés de borrissol pot ser resultat de condicions mèdiques, però la pressió per eliminar-ho sol ser estètica.

Sovint, les normes culturals i el nostre entorn ens requereixen eliminar el borrissol de certes parts del cos com a cara, aixelles, cames i engonals en dones i pit i esquena en homes.

El tractament de fotodepilación de Ellipse I²PL ofereix una eliminació duradora clínicament provada, segura i efectiva del borrissol no desado.

Com funciona el tractament d'I²PL de Ellipse?

Per aconseguir una depilació duradora o permanent és necessari destruir el fol·licle piloso en el qual creix el borrissol. Polsos de llum controlats penetren en l'epidermis i són absorbits per la melanina en el borrissol contingut en el fol·licle.


La llum visible produïda pel sistema Ellipse I²PL està acuradament controlada per emetre la durada del pols i les longituds d'ona correctes, així com la quantitat d'energia precisa per destruir el fol·licle.


La melanina converteix l'energia de la llum en calor. Aquesta calor es transfereix al fol·licle piloso, el qual és destruït i incapacitat per produir nou borrissol. El borrissol que està en la fase de descans (telógena) es tracta més tard. El tractament és només efectiu en borrissols en fase de creixement, perquè aquests estan encara adherits al fol·licle.

Aquesta tècnica és coneguda amb el nom de "fototermólisis selectiva".