Làser Lipólisis

bodylift-demolipectomias18025737.jpgLa nova tecnologia del Laserlipolisis consisteix a utilitzar una fibra d'un Làser especialment fabricat per destruir exclusivament la cèl·lula de greix o adiposito, sense destruir o lesionar altres teixits. Aquest làser és d'utilització interna, és a dir que entra en contacte amb el greix i la destrueix suaument, originant el fenomen físic-químic de la liqüefacció, és a dir, que el greix es converteix en una emulsió semilíquida que es deixa extreure amb major facilitat. El conjunt de la fibra del làser amb la guia que la condueix fins al greix que volem retirar mesura tan sols un mil·límetre de diàmetre. Molt menys que el diàmetre de les cánulas normals. Aquesta minicánula per tant llisca amb extrema suavitat entre el greix amb el que obtenim una sèrie de beneficis que enumerem a continuació:

 

- Menor trauma per als teixits del pacient i menys fatiga per al cirurgià.

- Menor dolor i inflamació postoperatoria.

- Menor sagnat.

- Millor retracció de la pell.

 

Aquest tipus d'intervencions que no són necessaris punts de sutura poden realitzar-se ambulatoriamente i el pacient es reincorpora a la seva vida normal immediatament.

INGRESSEM LLAVORS EN UNA NOVA ERA EN LA LIPOSUCCIÓN, la de la tecnologia punta que en unió amb una correcta filosofia de treball per part del cirurgià proporcionen els millors resultats possibles.