Gluteoplastia

Els glutis o natges pel seu erotisme i sensualitat que desperta sobretot en països Americans criden l'atenció a homes i dones i a Europa criden més l'atenció les mames, però actualment també s'estan popularitzant els glutis a Europa. Diversos procediments, ens permeten arrodonir, contornejar o augmentar la grandària de les seves natges mitjançant l'ús de pròtesi de disseny i materials semblants als empleats en una mamoplastia d'augment o bé, mitjançant la injecció de greix extret d'altres àrees del seu propi cos és el que cridem lipofilling o autotransplante de greix. Gairebé sempre es combinen ambdues tècniques i en algunes ocasions només remodelem amb lipoescultura de les oznas d'al voltant del gluti com pot ser les cartucheras, el maluc i el coxis d'on es trauria el greix sobrant i s'introdueix a la zona glútea, però si no és suficient llavors s'implanta la pròtesi.

Són candidats homes i dones, encara que la finalitat és diferent doncs en l'home es tracta de donar-te aspecte musculado als glutis, mentre que en la dona es tracta d'augmentar la grandària, projectar la silueta, reafirmar i arrodonir la seva forma, per la qual cosa en ocasions es requereix remodelació de la zona amb lipoescultura.

 

POST-OPERATORIO?

El primer dia post-quirúrgic, vostè experimenta edema i incomoditat parell assentar-se i no podrà recolzar-se en les seves natges si s'han inserit pròtesis en les mateixes.

Ha de prendre la medicació que li indicarem normalment és un antibiòtic i calmants. A partir del cinquè dia podrà començar a asseure's i pot presentar vagues molèsties tals com a formigueig, adormecimiento i ocasionals punxades que aniran desapareixent gradualment.

En ocasions un esquema de fisioteràpia guiada (massatges) pot estar indicat per afavorir la ràpida resolució de la inflamació. Després de la cirurgia algú ha de conduir per vostè, i procuri que hi hagi una persona que li auxiliï en les seves necessitats bàsiques durant els 2-3 primers dies (aliments, medicació, cures, dutxes).