Lifting Facial i Coll

És indubtable que a cap regió del cos el temps deixa tants senyals del seu transcurs com en la cara.

A més, el nostre aspecte facial és nostra principal targeta de presentació en relacionar-nos amb els altres. Només es té una vegada l'ocasió de causar una bona primera impressió.

No només el pas del temps sinó una sèrie d'altres factors com la predisposició personal o hereditària, situacions d'estrès, l'exposició perllongada al sol, hàbits alimentaris, consum d'alcohol o tabac, etc…contribueixen a intensificar els signes d'envelliment facial.

Existeixen diversos tractaments facials per minimitzar els senyals de l'envelliment facial devent el seu cirurgià orientar-li sobre qual o quina combinació d'ells ha d'aplicar-se si escau.

 

QUÈ ÉS UN LIFTING FACIAL?

<<Estirament facial>>, <<Ritidectomia>> o <<Lifting>> són termes generals que es poden aplicar a diversos procediments destinats a reposicionar les estructures facials que han sucumbit a l'efecte de la gravetat amb el pas dels anys i que es tradueixen en descolgamientos, plecs i arrugues facials.

 

ES PODEN “TREURE” TANTS ANYS COM VULGUEM?

En realitat hi ha un límit

L'estructura òssia de la cara, factors hereditaris i la qualitat de la pell juguen un paper important en quants; es poden llevar amb una ritidectomía i fins a cert punt poden influir sobre la durada del resultat.

 

QUIN ÉS EL PACIENT IDEAL? INDICACIONS D'UN LIFTING

El pacient ideal per sotmetre's a un lifting és el que presenta alguna de les següents característiques:

  • Laxitud cutània facial i de parpelles.
  • Caiguda de celles.
  • Bandes en coll.
  • Plec mandibular.
  • Accentuació del solc nasolabial.
  • En aquests casos els resultats bons amb un mínim risc quirúrgic.