Cirurgia en les Parpelles

La Blefaroplastia es la técnica quirúrgica que más frecuentemente se realiza en Cirugía estética facial.

QUÈ PODEM ESPERAR DE LA CIRUGIA DE PARPELLES?

L'aparició de borses en les parpelles, la caiguda de la cella i les arrugues produeix generalment un aspecte de cansament i de vellesa no desitjades. La cirurgia de parpelles intenta corregir tot això per donar un aspecte més juvenil i alegre a la mirada. Aquesta tècnica no elimina les potes de gall o altres arrugues fines ni esborrarà l'enfosquiment de la pell, sinó que serà necessari un altre tractament.
La blefaroplastia es pot combinar amb altres cirurgies com el lifting facial.

ÉS NECESSARI ANESTÈSIA GENERAL?

Depenent de la combinació amb altres cirurgies, i de les preferències del cirurgià, la intervenció es realitzarà sota anestèsia local amb o sense sedació, o anestèsia general.

QUAN PODREM POSAR-NOS LES ULLERES O LENTS DE CONTACTE?

Les ulleres poden utilitzar-se immediatament després de la cirurgia. No obstant això, cal esperar unes tres setmanes per tornar a utilitzar lents de contacte.

COM PUC SABER SI SÓC UNA CANDIDATA Al TRACTAMENT?

Si li agradés saber més sobre la Blefaroplastia com a opció quirúrgica i saber si vostè és una candidata a la mateixa, concretarem una cita per informar-li.

PER QUÈ ÉS TAN FREQÜENT?

Dins del context de l'envelliment facial, la caiguda de la cua de la cella i de la pell de la parpella superior són dues dels senyals que més primerenc apareixen en l'envelliment facial. I la blefaroplastia intenta corregir aquests canvis.
A més, comencen a fer-se evident les "borses" en les parpelles inferiors. I la tendència actual és cap a una correcció quirúrgica més primerenca, sense esperar al fet que els signes es facin marcadament evidents.

COM ÉS EL POSTOPERATORIO?

El seu cirurgià li recomanarà repòs i l'aplicació de fred local (gases gelades) sobre les parpelles a intervals de 20 min. I durant tot el dia. És normal que en el postoperatorio existeixin cardenals i inflor de les parpelles, és per això la insistència en l'aplicació de fred local. Durant aquest període també sol haver-hi lagrimeo i certa intolerància a la llum, en cas que sigui necessari, el seu cirurgià li receptarà els col·liris o medicació adequada i aconsellarà portar ulleres de sol.


COM SÓN LES CICATRIUS?

Les incisions se situen de tal forma que seran difícilment visibles una vegada que hagin transcorregut uns mesos. A més la prima pell palpebral afavoreix una cicatrització molt ràpida.
No obstant això, durant les dues primeres setmanes les cicatrius poden ser visibles com a fines línies enrogides que discorren per sota de les pestanyes en la parpella inferior i en el plec de la parpella superior estenent-se uns mil·límetres més enllà del cant extern de l'ull.
En el cas de realitzar la intervenció en la parpella inferior via transconjuntival, no existirà cicatriu externa.