Flacidez Mamària

elevacion-de-mamas57568446.jpg La Mastopexia o elevació mamària, és una intervenció similar a la de lareducció mamària  i es duu a terme en aquells casos en què la mama, sense ser excessivament gran en volum, ha sofert una important caiguda. En aquests casos no obstant això, la resección de teixits és mínima, ja que s'aprofiten –de vegades amb l'ajuda de pròtesi- per donar-li volum i projecció adequades a la mama, una vegada que aquesta s'ha remodelat en la seva posició ideal.

 

Les cicatrius són similars a les de la reducció mamària però en general més curtes i de millor qualitat. La menor resección de teixits redunda en una incidència encara menor de complicacions postoperatorias.

 

En els casos en què la caiguda és mínima, el cirurgià pot optar per una modificació tècnica que només resseca pell al voltant de la areola, deixant una cicatriu única a la zona on la pell areolar canvia de color i eventualment una curta cicatriu vertical o obliqua. Quan s'introdueix una pròtesi mamària, s'apliquen similarment les consideracions de la mamoplastia d'augment.

 

Estem a l'Hospital Universitari Dexeus a Barcelona. Cridi'ns i li atendrem personalment.