Mamoplastia d'augment

Samper-aumento-mamas-barcelona6563367.jpLa decisió de sotmetre's a una operació de mamoplastia d'augment és molt personal. Té a veure amb la confiança en si mateixa, amb el seu propi aspecte i amb el seu benestar general.

La mamoplastia d'augment es pot utilitzar per realçar el contorn del cos, corregir una reducció en el volum de la mama després de l'embaràs, equilibrar una diferència en la grandària de les mames o com a cirurgia reconstructiva després d'una intervenció mamària.

 

SILICONES I SEGURETAT?

Les silicones s'han utilitzat durant més de 50 anys per les més variades aplicacions en medicina. És un dels materials més investigats i ha estat sotmesa a exhaustives proves de seguretat.

No s'ha de témer al fet que l'augment de mames elevi el risc de càncer de pit, no hi ha la menor indicació en aquest sentit, i segueix sent possible practicar les mamografies i la autoexploración de la mama.

 

COM ÉS LA RECUPERACIÓ?

Durant el postoperatorio podrà notar una sensació de tensió a la zona intervinguda, això és normal ja que s'ha introduït un nou volum en el pit i la pell estarà ferma i tiba uns dies. Si els implants s'han col·locat per sota del múscul podrà notar molèsties sobretot en realitzar esforços en la part inferior de la mama i que solen durar fins a una setmana.

Durant la primera setmana després de la intervenció li recomanarem repòs relatiu, a partir de llavors ja pot tornar al treball. El primer mes se li aconsellarà que porti un sostenidor de tipus esportiu que farà la funció d'embenatge.

A partir del primer mes ja podrà fer una vida pràcticament normal.

Durant la consulta amb el seu cirurgià, expliqui-li els seus desitjos i expectatives de la cirurgia. El seu metge valorarà llavors la forma i grandària del seu pit amb aquestes expectatives que té i li plantejarà la cirurgia idònia per al seu cas.

Recordi que cada pacient té una forma de la mama determinada amb el que cal triar acuradament el tipus de pròtesi que es va a col·locar.

 

COM ÉS LA INTERVENCIÓ?

La mamoplastia d'augment se sol realitzar sota anestèsia general.

Una de les tècniques més freqüents requereix una incisió al voltant de la meitat inferior de la areola o bé en el solc submamario. La pròtesi pot situar-se sota la pròpia glàndula mamària, sota el múscul pectoral, subfascial o intramuscular.

L'activitat quirúrgica es realitza en les instal·lacions del prestigiós USP Institut Universitari Dexeus a Barcelona.

 

FA FALTA CANVIAR LA PRÒTESI AMB EL TEMPS?

En principi cada 10 o 15 anys s'ha de fer un control rutinari mitjançant una Ressonància (RNM) per valorar l'estat de la pròtesi.

 

COM PUC SABER SI SÓC UNA CANDIDATA Al TRACTAMENT?

Si li agradés saber més sobre l'augment mamari com a opció quirúrgica i saber si vostè és una candidata a la mateixa, concretarem una cita per informar-li. Estem en l'Institut Dexeus de Barcelona.

A més de practicar cirurgia per a l'augment de mames existeixen altres intervencionse per a un altre tipus de problemes com pot ser l'elevació de mames , rreducció de mames ó reconstrucció mamària.

 

PACIENT INTERVINGUDA D'AUGMENT DE PITS AMB EL NOSTRE CIRURGIÀ