Hospital Universitari Dexeus

Hospital Universitari Dexeus és un hospital general que ofereix assistència mèdica i quirúrgica de primer nivell en totes les especialitats. Aquest complex hospitalari està format per tres edificis independents: Hospital, Consultes Externes i l'antic frenopático que ara ocupa el Departament de Ginecologia, Obstetrícia i reproducció. En l'actualitat, és un referent en la utilització de noves tecnologies. Disposa d'instal·lacions pioneres i dels últims avanços tecnològics: 13 quiròfans polivalents amb equips d'última generació, amb una completa Unitat de Vigilància intensiva, box de reanimació cardiorrespiratòria, una àrea d'observació per a quatre pacients, i el servei d'Urgències obert les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. Compta amb un sòlid equip de més de 400 metges i incorpora els últims avanços funcionals i tecnològics propis dels centres de medicina més capdavanters..

Amb la seva nova ubicació al barri dels Corts l'Hospital Universitari Quiron-Dexeus compta amb una situació excepcional de la ciutat, al centre de l'anomenat “eix del coneixement”, on conflueix el sector financer, universitari i investigador, reforçant així la seva vocació pedagògica, també conegut com el “Hospital del Coneixement”.

És aquí a Barcelona, on desenvolupem la nostra activitat quirúrgica, en les instal·lacions del prestigiós Hospital Universitari Quiron-Dexeus.

Centre de referència en moltes de les seves especialitats, Institut Dexeus va ser un dels primers centres privats universitaris d'Espanya. En l'actualitat, s'ha afermat com un hospital profundament humà, orientat al desenvolupament de la medicina, a la recerca i a la formació de postgraduats i aspirants al MIR i amb una part destinada a centre de estètica.

La institució Dexeus ha estat una peça clau en el mapa sanitari de Barcelona des de la seva fundació en 1973. En els seus inicis va ser una clínica ginecológica i obstétrica que progressivament va ampliar la seva activitat a altres especialitats fins a consolidar-se com a centre integral de salut polivalent, amb capacitat per diagnosticar i tractar qualsevol tipus de malaltia o tractament estètic.

Avui, milers de pacients confien en l'exigència sanitària i els valors humans d'Hospital Universitari Dexeus.

 

Premios, reconocimiento y certificaciones:

Certificación de Calidad ISO: en 2004 el USP Institut Universitari Dexeus obtuvo el Certificado de Registro de empresa para el Sistema de Gestión de la Calidad Norma UNE EN ISO 9001:2000 de AENOR.

Acreditación al Servicio de Transfusión: en 2004 el Hospital Universitari Quirón Dexeus Barcelona fue el primer hospital privado en obtener la Acreditación del Comité de Acreditación (CAT) de la Asociación Española de Hepatología y Hemoterapia.

TOP 20: El Hospital Universitari Dexeus Barcelona ha obtenido 5 premios TOP 20 a la Excelencia en la Categoría de Hospitales y Clínicas Privadas los años 2001, 2003, 2005, 2006 y 2007.

Acreditación Hospital Amigo de los Niños: Certificación la UNICEF otorgada en 2002 al Hospital.

Premio 100 Mejores Ideas del Año de Diario Médico: en 2004 fue concedido al Hospital Universitari Quirón Dexeus Barcelona por la implantación de la Ecografía en 4 dimensiones.

Premio a la Mejor Medicina del Deporte por Mundo Deportivo: El Dr. Xavier Mir, fue galardonado con este premio en 2004.