INTRODUCCIÓ

Fotolia_55645824_XS2837.jpg

CIRUGIA PLASTICA I QUALITAT DE VIDA

En els últims anys, un nombre cada vegada major de persones han començat a recórrer a especialistes en Cirurgia Plàstica per corregir una malformació congènita o bé involutiva, pal·liar els efectes de l'edat, i en general, per aconseguir una perfecta sintonia amb el seu cos.

 

No obstant això, és necessari que tota persona amb la intenció de sotmetre's a una intervenció de Cirurgia Plàstica i Estètica es dirigeixi a una Clínica o Centre Hospitalari acreditat i a un cirurgià plàstic especialista reconegut, ja que és el primer pas per obtenir les expectatives desitjades.

 

El Dr. Samper i el seu equip els ofereixen l'últim en tècniques de cirurgia plàstica però sempre amb la seguretat d'estar enfront d'un facultatiu de formació i qualitats de primer nivell. Per això, els oferim els tractaments més avançats en cirurgia i medicina estètica. A Barcelona, desenvolupem la nostra activitat quirúrgica en les instal·lacions del prestigiós Hospital Universitari Dexeus.

 

És important que el pacient tingui una idea clara i realista dels objectius que es poden aconseguir, les seves limitacions i els seus riscos a fi de prendre una decisió informada.

 

Comptem amb les últimes innovacions en el nostre camp i amb els millors professionals de reconegut prestigi internacional, d'aquesta manera podem donar la confiança necessàries perquè la pacient se senti còmoda i segura a tot moment.